Yin & Yang Yoga Retreat Ibiza 2018

Voor iedereen die zin heeft in een week vol yoga, heerlijk eten, nieuwe inzichten, zon, natuur en tijd voor jezelf: Kom ook!

Yin & Yang Yoga Retreat Ibiza is in 2018 van 21-27 October………………  IS VOLGEBOEKT ! 

 

We verblijven op een prachtige locatie.

 

De finca ligt in het mooie Noord Oosten van Ibiza, vlakbij Santa Gertrudis.  Er is meer dan genoeg plek om je terug te trekken, in een hangmat, of in en rondom het huis. De yoga -lessen zijn twee keer per dag, op het yoga deck midden in de natuur, of voor het huis.

Yoga

Elke dag kun je twee yogalessen volgen. We zijn met z’n tweeën, en kunnen zowel actieve als kalme yoga stijlen aanbieden. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu voor het eerst yoga wilt uit proberen of al langer de yoga mat uitrolt.  Wie geven er les?

Marjon geeft Yin Yoga lessen. Dit is een meditatieve yoga stijl, waarbij we langer in de houding blijven en zo zorgen dat onze energie goed doorstroomt in het lichaam. De meridianen – energiebanen in ons lichaam staan centraal. Wat er vast zit, komt langzaam los. Hoe passief en stil Yin Yoga ook is, vergis je niet in de intensiteit – Yin Yoga kan heel uitdagend zijn! Marjon werkt met meditaties en wisselt af met vloeiende houdingen. Ook biedt ze tijdens het retreat een hormoonyoga workshop aan.

Maszena geeft Vinyasa Yoga lessen, waarbij de houdingen in elkaar overvloeien op het ritme van de ademhaling. Haar lessen zijn altijd afgestemd op wat zich in dat moment aandient. De flow in haar les varieert van heel rustig en zacht, tot dynamisch en pittig.
Maszena is geïnspireerd door Prana Flow Yoga, en geeft ook Restorative Yoga lessen.

Door de combinatie van deze dynamische en rustige vorm van yoga kom je uit je hoofd en meer in je lichaam. Je zult je elke dag soepeler en vol energie voelen. Aan het eind van de week ga je volledig opgeladen naar huis. De yogalessen zullen zowel binnen als buiten worden gegeven. Ook gaan we naar het strand voor yoga en/of meditatie.

Extra

Wil je jezelf extra verwennen? Boek dan ter plekke een massage of reiki behandeling. Deze behandelingen zijn los en contant ter plekke te boeken.
Er zal een agenda liggen met tijdstippen waar je kunt intekenen.

Eten

De hele week verzorgt een professionele kok onze vegetarische maaltijden. Twee keer per dag – de brunch, na de ochtend yoga-les en het diner – kun je bij ons op de finca eten wat zij ons allemaal gaat voorschotelen. Een van de avonden is zij vrij.

 

Accommodatie

De accommodatie is verspreid over kamers in het grote huis en een drietal bungalows. Er zijn zowel 2 als 3 persoonskamers en een 1persoonskamer. Alle types zijn sfeervol en rustiek ingericht, met alle ruimte voor comfort. Een aantal kamers en bungalows heeft een eigen badkamer, andere delen het sanitair met een andere kamer.

Bungalows

 

Kamers 

 

 

Bungalows

2 persoons bungalow met keuken, gedeelde badkamer met douche in huis of basic badkamer om hoek 1100€

 2 persoons bungalow met privé badkamer, douche en kitchenette, eigen veranda 1250€

Kamers

2 persoons kamer met privé badkamer 1050€

3 persoons kamer met privé  badkamer 995€

 

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

 

6 overnachtingen, 2 yogalessen per dag, 2 maaltijden per dag. Dit zijn de brunch en het diner, op 1 diner na.

Alle prijzen zijn per persoon.

Vluchten naar Ibiza zijn makkelijk te boeken via ww.skyscanner.nl of www.cheaptickets.nl

Na boeking geven we je meer details over het adres en transfer per taxi.

Wil je alvast laten weten dat je geïnteresseerd bent of heb je vragen?

 

Mail me dan op info@yogafactor.nl