Yoga cruise 2019

 

Wakker worden door het geluid van de kabbelende golven, een strakblauwe hemel boven je en de wind in je haar.

Elke dag twee keer yoga, geen stress en heerlijk eten. Ga je ook mee? Als je voor eind dit jaar boekt, kan ik aan 4 mensen een korting aanbieden! 

In 2019 vaart Yogafactor van 1 – 8 juni nog eens langs de Turkse en Griekse kust op een prachtig zeilschip.
Het wordt een week waarin je even helemaal op kunt laden, en  met een opgeruimd hoofd en een soepel lijf weer naar huis gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke dag zijn er twee yogalessen. ’s Ochtends staan we op met een licht dynamische les zodat je vol energie de dag in kan. Daarna staat een heerlijk ontbijt voor je klaar.

We zeilen naar de mooiste baaitjes van de Egeische zee, ver weg van het massatoerisme. Overdag kun je je tijd indelen zoals jij dat wilt. Zwemmen, luieren of lezen op het dek, ontspannen en slenteren in een van de pittoreske dorpjes…. Je terugtrekken of ervaringen uitwisselen, alles kan.

’s Middags staat in het teken van Yin en Hormoonyoga. We blijven hier langer in de houdingen zodat alles beter doorstroomt in je lichaam. Je mediteert, krijgt ademhalingstechnieken en ervaart diepe ontspanning en ruimte in je lichaam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Soms doen we de yoga les op het dek, dan weer op een bijzondere plek aan land, omgeven door de natuur of aan het water. ’s Avonds kun je weer aanschuiven voor een vers klaargemaakt diner aan boord.  De crew van Captain Jack, de reisorganisatie, staat de hele week voor ons klaar en staat bekend om de goede service. We verblijven op een 30 meter lang zeilschip met grote slaapvertrekken en een ruime kajuit.

We hebben plek voor maximaal 12 personen. Wil je wat meer zien of lezen over Captain Jack? Klik dan hier.

De yoga lessen zijn geschikt voor iedereen, of je bijna nooit yoga hebt gedaan of regelmatig je matje uitrolt.

WIE GEEFT ER LES?

Marjon geeft alle yoga lessen deze week. Tijdens de week biedt ze diverse yoga stijlen aan. Zoals Flow yoga, waarbij de houdingen in elkaar overvloeien op het ritme van de ademhaling. Hierdoor voel je je krachtiger en energieker.

Ook geeft ze Yin Yoga lessen. Dit is een meditatieve yoga stijl, waarbij we langer in de houding blijven en zo zorgen dat onze energie goed doorstroomt in het lichaam. De meridianen – energiebanen in ons lichaam staan centraal. Wat er vast zit, komt langzaam los. Hoe passief en stil Yin Yoga ook is, vergis je niet in de intensiteit – Yin Yoga kan heel uitdagend zijn! Marjon werkt met meditaties en wisselt af met vloeiende houdingen.

Speciaal voor vrouwen in alle levensfasen is er ook Hormoonyoga – erop gericht om de hormoonbalans te herstellen in het lichaam. Meditatie en ademhalingstechnieken komen terug in elke les. Voor alles geldt dat Marjon graag inspeelt op het moment. Heb je een blessure, of ongemak, dan kan zij je altijd een aanpassing bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXTRA

Aan boord is op aanvraag een ervaren masseur aanwezig. Je kunt kiezen uit diverse massages zoals; hoofd- en schoudermassage, totale lichaamsmassage, ontspanningsmassage.

– massage van een half uur 25€
– massage van een uur 40€
– voetreflexmassage 25€

Je kunt ter plekke boeken of voorafgaand aan je reis je interesse aangeven.

PRIJZEN

Twee persoons vertrek met prive badkamer en toilet : 950€ pp

Een persoons vertrek met prive badkamer en toilet : 1140€ pp

Wat is inbegrepen in de prijs?

* 2 yoga lessen per dag, behalve op de dag van aankomst,

* 3 maaltijden per dag

* accommodatie, elke dag prachtig uitzicht, lekker weer en een vakantiegevoel .

Bijkomende kosten: 

transfer € 25.- per rit

boekingskosten € 20.-

visum Turkije 15€

visum Symi in Griekenland 20€

 

 

 

 

 

 

PROGRAMMA

Zaterdag …  aankomst

In de loop van de dag komt iedereen aan op de boot en kun je rustig je tijd nemen om je te settelen. Op deze eerste dag is er dan ook nog geen yoga les.

Zondag t/m zaterdag

Elke dag vinden de lessen plaats op dezelfde tijdstippen, met in de ochtend en vroege avond een les.

van 7.30 – 9.00 en 18.30 – 20.00

De boot zet koers langs de Turkse westkust en doet een aantal prachtige Griekse dorpjes aan. Daar meren we aan in afgelegen baaien, ver weg van het massa toerisme. Midden in de week is de kok een avondje vrij. en kun je ‘s avonds dineren in het Griekse Symi,

Ook gooien we regelmatig het anker uit met vrij uitzicht over de Egeische zee. Zo kun je tussen de yoga sessies door een duik nemen in het azuurblauwe water, zonnen op het dek, kajakken of snorkelen : optimaal genieten van wat een yogacruise je te bieden heeft!

De zaterdag erop vertrekken we, weer vanaf de opstapplaats.

je kunt het beste vliegen op Dalaman, in Turkije. Vanaf daar is het een uurtje naar de opstap plek voor de boot.

 

Aanbetaling 

Om je plek te reserveren, werken we met een aanbetaling van 30%.

Je kunt hier je aanbetaling doen voor een 1 persoons cabin.

Liever met je reisgenoot de cabin delen? Dan kun je hier klikken voor de aanbetaling van een 2persoons cabin. 

 

Heb je vragen? Mail dan naar info@yogafactor.nl