Women’s yoga & wellbeing retraite

Geef jezelf een week met yoga, heerlijk eten, healing sessies en massages.  Op het prachtige landgoed Huys voor Puur Leven in Noord Limburg ontvangen Denise en ik je graag voor deze relaxte yoga midweek.  Met zachte yoga lessen zoals yin en hormoon yoga, verlaag je je stress niveau en breng je je hormonen in balans.  

Onder professionele leiding van @Denicious worden met zorg bewuste vega(n) menu’s samengesteld die inspelen op wat goed is voor het vrouwelijke hormoon stelsel. Eerlijk, onbewerkt eten waar je energie van krijgt en van gaat stralen.  

Op aanvraag kun je 1 op 1 een healing sessies boeken bij ervaren holistisch therapeute/coach Denise. Ook massages zijn op aanvraag beschikbaar.  In de avond kunnen we de open haard laten branden. Een week met alles in zich om helemaal opgeladen thuis te komen!

 

Waar & Wat & Data

Locatie: 

Huys voor puur leven, Lottum, Limburg NL
Bewust eten, yoga, meditatie, massage/ indivdueel consult & soundhealing
by Denise Harskamp i.s.m.  Marjon Rozema

* classes in dutch/english depending on group

Beschikbare Data

Midweek 12-16 sept 2022 – Schrijf je nu in!
Huys voor puur leven in Lottum, N-Limburg new
beperkt plek, max. 14 pers.  

20-21 November 2021

WINTER URBAN YOGA RETREAT – UTRECHT

 

 

Midwinter can drain your energy level, make us feel fuzzy in the head and listless. Get ready for new inspiration and treat yourself to a weekend retreat in your home town studio. Feel welcome to relax, recharge and get ready for the season of spring ahead of us.

Feel how nature is slowly waking up again. Let’s shake off that heavy winter feeling together! We will sparkle our yoga with nice ‘takeaways’: easy to apply acupressure points, relaxation techniques, myofascial release plus food tips & tricks.

Join Marjon for an Urban Weekend Retreat. Experience two days filled with soft yoga practices, ranging from flow yoga infusing Qi Gong elements to the still power of both hormone & (acu)yin yoga.

Questions? Send me an email : info@yogafactor.nl

Bookings: through Yoga Moves. Registration will be open soon.

 

 

 

In 2022 data nog te bepalen:

YIN YOGA SPECIAL WEEKEND

Ervaar de kracht van verstilling met Yin yoga en laad weer helemaal op.

Esther en Marjon laten je kennismaken met diverse yin yoga technieken en acupressuur punten die de energie van het seizoen in beweging brengen. Van vrijdag tot zondag nemen ze je mee langs alle aspecten van yin yoga. Een heuse Yin special!

Beide docenten geven al jaren les, brengen een eigen ‘vibe’ met zich mee en vullen elkaar goed aan. Gun je jezelf ook de tijd voor reflectie en het opdoen van nieuwe inzichten? Yin yoga is veel meer dan rekken en strekken… het kan je handvaten bieden voor je dagelijks leven.

We verblijven op een prachtige plek midden in het bos met de hei als achtertuin. Onze health chef bereidt heerlijke maaltijden die je helpen detoxen op een ontspannen manier.

Na het yogaweekend kun je opgeladen het einde van het jaar tegemoet!

PROGRAMMA

Het Yogaweekend start vrijdagmiddag. Als je je gesetteld hebt op je kamer, is er tijd voor een wandeling, massage en kennismaking. We starten het weekend met een gezamenlijk diner in de woonkamer met haardkachel en sluiten de eerste avond af met een ontspannen yoga sessie.

Op zaterdag starten we de dag met yoga, gevolgd door een uitgebreide brunch.

Hierna is er voldoende me-time om zelf in te vullen, bijvoorbeeld tijd om lekker de natuur of de sauna in te gaan of een massage te boeken. In de middag is er nog een gezonde snack en een rustige yoga les, gevolgd door het diner. ‘s Avonds sluiten we de dag af met een bed time Yin yoga serie zodat je makkelijker kunt ontspannen en in slaap kunt komen.

Op zondag hebben we nog een heerlijke yogales in de ochtend en sluiten we het weekend met elkaar af met een ontgiftende en voedzame lunch.
Tijdens en na de maaltijden is er thee, water of een juice – het weekend is alcoholvrij.

 

13-15 September 2019

HORMOON BALANS YOGA WEEKEND

 

 

Tijdens dit weekend draait alles om je hormonen! Oefeningen die fijn zijn voor elke vrouw, en niet alleen voor rondom de menopauze. Hormonen hebben vanaf de puberteit invloed op je welzijn, en vaak meer dan je denkt! Ben je toe aan een weekend met zachte, vloeiende en meditatieve oefeningen?

Wil je meer weten over de invloed van je hormonen op je gezondheid, energie en humeur?

Trakteer jezelf dan op een weekend, waar vrouwen issues nu eens niet weggemoffeld hoeven te worden. Laat je me alvast weten of je geïnteresseerd bent? Onze ervaren health retreatchef kookt dit weekend speciaal een aangepast menu om de hormoon balans niet in de war te sturen. Lekker en gezond eten, waarvan je gaat stralen en je je energiek en opgeruimd door voelt. Je kunt massages boeken en gebruik maken van de sauna. Met de hei en het bos om je heen kun je zo helemaal opladen!

 

VOLGEBOEKT 

7-9 DECEMBER 2018

YIN YOGA WEEKEND SPECIAL 

Kom tot rust in de drukke decembermaand! Ervaar de kracht van verstilling met Yin yoga en laad weer helemaal op! December kan soms – hoe gezellig ook – vermoeiend zijn. In dit weekend kun je je even helemaal onttrekken aan de drukte.

Boek tijd voor jezelf op een prachtige plek midden in het bos met de hei als achtertuin. Er wordt heerlijk gekookt en elke dag kun je ontspannen yoga lessen volgen.

 

Van vrijdag tot zondag nemen Marjon en Esther je mee langs alle aspecten van Yin yoga. Een heuse Yin Special! Je ervaart diepe ontspanning door de energetische werking van Yin yoga en meditatie, maakt ruimte in je lichaam en geest en frist je energie peil op.

 

Beide docenten geven al jaren les, brengen een eigen ‘vibe’ met zich mee en vullen elkaar goed aan. Wat Yin yoga voor hen betekent, geven ze graag aan je door!

 

Geef jezelf de tijd voor reflectie en het opdoen van nieuwe inzichten. Yin yoga is veel meer dan wat rekken en strekken, het biedt je vele handvaten voor je leven naast de yoga mat.

 

Aan het eind van het weekend ga je ontspannen en vitaal de feestmaand in.

Kom je ook?


No products were found matching your selection.